dinsdag 12 november 2013

Haakboek en een opschoon actie!


Vorig jaar zag ik het boek nieuwe Haaktechnieken van Jan Eaton al in de boekhandel liggen en ik twijfelde of ik het wel zou kopen...
Op internet kan je zoveel vinden dus heb je geen haakboek nodig zei ik tegen mezelf en probeerde zodoende mijn eurootjes in mijn portemonnee te houden.

Maar vorige week zag ik hem weer verschijnen in de etalage van de boekhandel en uiteindelijk heb ik hem toch aangeschaft.....gek hé hoe dat blijft broeien in je lijf.

Ik weet zekere dat ik er veel lol van zal hebben er staan prachtige steken in ik heb zelfs een mooie steek gezien van Karin aan de Haak! Heel bijzonder!
En ik heb een opschoon actie gehouden, ik blog inmiddels alweer een jaar en ik volgde inmiddels een zeer lange lijst met bloggers.....
Maar aangezien hier heel veel blogs tussen zaten die niets met handwerken te maken hadden en wel met tuinieren en koken, ben ik eens heel selectief gaan kijken, wat is interessant voor mijn handwerkblog en wat past er niet tussen.
Uiteindelijk heb ik nu een overzichtelijke lijst met leuke handwerkbloggers over gehouden. Ik heb veel meer overzicht en ik reageer nu ook wat makkelijker op een blog! 

7 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek ook, en ik vind het een fijn boek ....staan leuke dingen in,maar tja dat vind ik van alle haakboeken hihih ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook twee haakboeken van Jan Eaton en vind het fijne naslagwerken. Het zijn geen boeken die ik dagelijks gebruik of doorblader, maar als ik een keer iets wil weten of een uitleg over een steek, dan vind ik het toch wel fijne boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dat gevoel ... je kijkt in een boek, legt het terug, je ziet het op internet, en op andere blogs en dan MOET je het gewoon hebben :-) Goede keuze hoor, ga je veel plezier aan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig. Ook ik heb het boek eerst laten liggen en laatst toch gekocht. Het komt zeker van pas.
  Wat slim van jou om eens op te schonen. Dan volg je weer blogs die bij jouw eigen hobby passen. Het lijkt me ook lekker overzichtelijk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb altijd als je een nieuw patronenboek aanschaft de kriebels om er direct wat uit te proberen -dat kun je op mijn blog wel zien-.... Het geeft ook zo'n "hebbes"-gevoel he als je een nieuw boek hebt!!
  Veel plezier ervan!!
  Groetjes,
  Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd handig een goed naslagwerk met technieken. Zelfs als er over 20 jaar weer een haak en brei periode komt :-))
  XXX Hetti

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is inderdaad soms eens nodig dat we gaan opkuisen, via bloglovin' kan je dan weer alle blogjes gaan volgen en in 'mappen' gaan klasseren. ook makkelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen