zaterdag 9 maart 2013

Een tipje van de sluier....


Heerlijk mijn huis is aan kant en dat betekent.....tijd om te freubelen!

Het weer is super slecht met veel regen en kans op sneeuw!?!?!?

Hoe verzinnen ze het daar bij die rare weergoden.

Nou ja ik vermaak me wel met mijn nieuwe haakwerk waarvan ik een klein stukje laat zien...3 opmerkingen:

 1. Goed van je om eerst je huis aan kant te maken en dan pas je haakwerk op te pakken! Ik ben anders hoor..., wasmachine aanzetten, breien, ontbijten, breien, boodschappen halen, koffie drinken, breien, strijken, breien, eten, breien, stofzuigen, breien..., appelcake bakken, breien...
  Maar je hebt me wel reuze nieuwsgierig gemaakt naar wat je aan het maken bent; twee dezelfde gehaakte lapjes, niet echt de vorm van een tas..., maar wat wel?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er leuk uit..vrolijke kleuren. Wat zal het worden? Heerlijk hé...haken!! Groetjes, Petra

  Over de Scandinavische series...ze zijn wel op tv geloof ik maar wij hebben de dvd's. Dan kun je zelf bepalen wanneer je kijkt. Hihi..soms is het zooo spannend...dan wil ik geen week wachten ;). Vooral de eerste twee zijn erg populair...noem het maar eens in gezelschap...de kans is groot dat iemand zegt..hé, die heb ik! Zo kun je ze misschien lenen van iemand of de bieb heeft ze ook bij ons. Echt de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doe ik ook wel eens hoor, maar dan freubel ik zo weinig! Als ik eerst het huis aan kant doe dan kan ik daarna zonder schuldgevoel helemaal mijn gang gaan!

  BeantwoordenVerwijderen